Dobitnica nagrade „Nikola Tesla” – asistentkinja Sanja Mandić

Nizom svečanosti Fakultet tehničkih nauka obeležio je 63. godine postojanja i uspešnog rada, 18. i 19. maja 2023. godine. U četvrtak, 18. maja, na Svečanoj akademiji nakon obraćanja dekana Fakulteta tehničkih nauka, prof. dr Srđana Kolakovića i rektora Univerziteta u Novom Sadu, prof. dr Dejana Madića dodeljene su nagrade najboljim studentima Fakulteta po grupama.

Dobitnica nagrade „Nikola Tesla” je Sanja Mandić, asistentkinja sa Katedre za električna merenja Departmana za energetiku, elektroniku i telekomunikacije.
Nagrada „Nikola Tesla” se dodeljuje najboljem studentu studijskih programa: Energetika, elektronika i telekomunikacije, Merenje i regulacija, Biomedicinsko inženjerstvo i Elektrotehnika za ostvaren ukupan prosek iznad 9,50 na osnovnim akademskim i strukovnim studijama i master akademskim i strukovnim studijama. Asistentkinja Sanja Mandić je završila osnovne akademske studije sa ukupnim prosekom 9,91 i master akademske studije sa ukupnim prosekom 10,00 i trenutno je student doktorskih akademskih studija na studijskom programu Energetika, elektronika i telekomunikacije.

Izrazita nam je čast da je saradnica sa našeg Departmana dobitnica ove značajne nagrade.
U ime svih zaposlenih na Departmanu, asistentkinji Sanji Mandić čestitamo i želimo joj puno uspeha u daljem radu!